HITVALLÁSUNK

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal.Küldetésünk, hogy teremtsünk Bogácson egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

A CSAPAT

Péterné Balázs Marika Konyhai kisegítő

Németh Istvánné Mariska Konyhai kisegítő

Koncz Gáborné Marika Konyhai kisegítő

Dósa Andrásné Juci konyhai kisegítő

Ádám Gyöngyi pultos

Ragó Melitta felszolgáló

Bene Ildikó Tulajdonos

Farkas Tamás Üzletvezető, tulajdonos

Farkas Albin Chef

Zubor Péter Creative Chef

Juhász Gergő Sous Chef

Kiss Martin Sous Chef

Lövei Zsolt Teremfőnök

Batki Gábor felszolgáló

Nagy Ádám felszolgáló