HITVALLÁSUNK
Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal.Küldetésünk, hogy teremtsünk Bogácson egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”
A CSAPAT
Németh Istvánné Mariska
Konyhai kisegítő
Koncz Gáborné Marika
Konyhai kisegítő
Ragó Melitta
felszolgáló
Bene Ildikó
Tulajdonos
Farkas Tamás
Üzletvezető, tulajdonos
Farkas Albin
Chef
Zubor Péter
Creative Chef
Kiss Martin
Sous Chef
Lövei Zsolt
Teremfőnök
Batki Gábor
felszolgáló
Nagy Ádám
felszolgáló